Een speelse aanbeveling

Een speelse aanbeveling die mijn trots op BOTSAUTO weerspiegelt

Als ontwikkelaar en fervent voorstander van de BOTSAUTO salesmethode, ben ik altijd op zoek naar feedback en erkenning die zowel de effectiviteit als de innovativiteit van deze aanpak onderstreept. Enige tijd geleden ontving ik van een oud-collega, Suzana Jankovic, een aanbeveling die niet alleen mijn professionele vaardigheden erkent, maar ook de BOTSAUTO tool benadrukt.

De aanbeveling

Suzana, een ex-salescollega waarmee ik nauw samenwerkte, heeft in haar LinkedIn-aanbeveling de BOTSAUTO-methodiek op een unieke en speelse wijze gebruikt om mijn bijdrage aan het team te beschrijven. Ze omschreef mij met termen die rechtstreeks afgeleid zijn van de afkorting BOTSAUTO: Bekwaam, Oplossingsgericht, Teamdriven, Salesdriven, Autonoom, Uniek, Talented en Oprecht.

Wederzijdse Waardering

Deze woorden raken mij diep omdat ze niet alleen mijn professionaliteit en toewijding aan het vak weerspiegelen, maar ook de essentie van wat ik met de BOTSAUTO tool heb willen bereiken. Suzana en ik hebben een sterke professionele band opgebouwd, waarbij we veel van elkaar hebben geleerd. Haar waardering is voor mij een teken dat de samenwerking en kennisdeling binnen ons team van onschatbare waarde is geweest.

Dankbaar

Ik ben dankbaar voor Suzana’s woorden en zie het als een bevestiging van de waarde die BOTSAUTO kan bieden. Haar speelse analogie is niet alleen een eerbetoon aan onze samenwerking, maar ook een inspiratie voor alle gebruikers van de BOTSAUTO-tool. Het onderstreept dat sales meer is dan alleen technieken; het gaat om mensen, relaties en continu leren van elkaar.

Dank aan Suzana voor haar woorden en aan iedereen die de BOTSAUTO-methode een onderdeel van hun salesstrategie heeft gemaakt. Ik kijk uit naar de voortdurende evolutie van deze tool en de successen die we samen zullen behalen.

Deel dit bericht