Botsauto.App Sarah’s wereld

Botsauto.App Sarah’s wereld

In deze podcast neem ik je graag mee in de fascinerende wereld van salesprofessional Sarah. Om haar wereld tot leven te brengen, heb ik gebruik gemaakt van diverse state-of-the-art tools.

See no evil, hear no evil & speak no evil

See no evil, hear no evil & speak no evil

Wat een opluchting! Onlangs heb ik besloten alle negatievelingen, complotdenkers, wappies, nepinformatie verspreiders, ophitsers en ‘het ligt nooit aan mij-teleurgestelden’ te blokken, negeren en/of te ontvolgen! Ik ben er helemaal klaar mee. #zonderjullie

Het begint er een beetje op te lijken…

Het begint er een beetje op te lijken…

Het begint een beetje te lijken op Front-end development. Na tijdens de eerste les de voorzichtige eerste stapjes te hebben gezet, begint de logica van het programmeren steeds beter te landen. Ik heb het licht nog niet gezien hoor, maar weet nu wel waar het knopje van de schemerlamp te vinden is. Dat niveau.

RSS Social MSDN profiel

RSS Social MSDN profiel

Microsoft Developer Network (MSDN) is een informatiedienst van het bedrijf Microsoft. Het is een verzameling informatie en ondersteuning die het bedrijf Microsoft biedt aan de ontwikkelaars die met Microsoftproducten werken.

Botsauto.App lead vs opportunity

Botsauto.App lead vs opportunity

“Wat is een opportunity en wanneer spreken wij nog over een lead?”, is een vraag die altijd al voor verwarring heeft gezorgd en veelal ook een punt van discussie is. Bedrijven onderling verschillen hierover van mening. En zelfs binnen bedrijven kunnen afzonderlijke personen van mening verschillen. Deze podcast geeft handvatten voor het beoordelen van een opportunity.

Babysteps

Babysteps

Vorige week maandag ben ik gestart met de opleiding Front-end development aan de Avans Hogeschool. Ik ben al meer dan 25 jaar actief in de IT-branche, voornamelijk in commerciële functies en heb altijd enorme bewondering gehad voor developers.

Muskathlon

Muskathlon

Ik sport op zaterdag 25 juni 2022 mee met Muskathlon en zet mij daarmee in voor de toekomst van een ander. De Muskathlon@home is het grootste Nederlandse sportevenement voor gerechtigheid. Mijn gekozen doel is ‘WEDEROPBOUW HUIZEN GEZINNEN’. Mijn persoonlijk doel is een halve marathon binnen 1 uur en 50 minuten. Ik ga me er in ieder geval voor 100% inzetten. Doe je mee? Of wil je een donatie doen?

Botsauto.App trailer

Botsauto.App trailer

Resultaat, Rust, Regie en Respect, daar ga ik het over hebben in deze serie podcasts, gebruik makend van inspirerende voorbeelden, interessante cases en professionele tooling. Luister je mee en wil jij mij van feedback voorzien?

Botsauto.App uitleg

Botsauto.App uitleg

De afgelopen 2 decennia heb ik een eigen methode ontwikkeld die BOTSAUTO heet. Een methode die mij en anderen erg geholpen heeft én nog steeds helpt in het behalen van de target (RESULTAAT), in het efficiënt kunnen werken (RUST), in het behouden van de REGIE én in het verkrijgen van volledige medewerking van collega’s, partners en klantrelaties (RESPECT). Ik geef in deze podcast een korte toelichting hierop.

Botsauto.App als co-kwalificatietool

Botsauto.App als co-kwalificatietool

Als er inderdaad écht sprake is van een betrouwbare coach binnen de DMU van de klant/prospect, dan kun je de succestoolkit ook samen met de klant invullen! Dat levert je zéér bijzondere inzichten op, geloof me. Durf je dat?