Gezin


From Gezin. Posted by Jan Immeker on 2/18/2013 (240 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Jan Immeker ☁
Responsable d’affaires | Axians | Software | Microsoft | Red Hat | Mendix | DIGITAL AGILITY THROUGH INTEGRATION
At Axians, I foster and develop business relations. I oversee the design and technical execution of projects, ensure the administration and manage the team. I am supposed to be the source of all innovation, but in my view this source can only be found with our clients.

Tot op de dag van vandaag ben ik actief in het adviseren, verkopen en managen van diverse softwareoplossingen, waarbij P&L verantwoordelijkheid graag door mij wordt gedragen aangezien dit doorgaans hand in hand gaat met commercieel resultaat.

Ik heb de afgelopen jaren met veel overgave weloverwogen gekozen voor de (combinatie van de) enorme mogelijkheden van het Microsoft portfolio in combinatie met Red Hat Open Source. Een palet die voor het bedrijfsleven een enorme potentie aan mogelijkheden biedt.

Flexibiliteit, schaalbaarheid, functionaliteit en betaalbaarheid!

Ik ben erg gepassioneerd in het niet lastigvallen van gebruikers met onbegrijpelijke technologie en in het wél helpen van organisaties om succesvol te zijn, waarbij alle belanghebbenden de meerwaarde hiervan erkennen. Immers, technologie maakt slechts een zeer klein onderdeel uit van een succesvolle implementatie van IT-producten/diensten! Mijn analytisch vermogen draagt ertoe bij dat ik bovenstaande zowel extern als intern goed kan vertalen.